Hvis tilbudsjagten er gået ind på billigt træningstøj, så er du havnet det helt rigtige sted. Dette indlæg er nemlig kun for folk, der ikke vil betale fuld pris for deres træningstøj.

Vi kommer forbi alle de gode steder. Der hvor er ofte er tilbud. Der hvor der kan findes rabatter. Og så slår vi et smut forbi de gode outlet steder, hvor der også altid er billigt træningstøj at finde.

Vi guider dig igennem fra A-Z, og tager dig forbi alle de gode webshops hvor du finder billigt træningstøj online.

Sportmaster – Her står de gode tilbud i kø

Sportmaster - Vild med sport

Sportskæden Sportmaster har samlet et sandt eldorado for sportelskere. Alt det du kender fra de populære Sportmaster butikker er rykket online i nem, enkel og overskuelig opsætning, så det er nemt at komme i gang, og let at finde præcis det man leder efter.

På Sportmaster.dk er der gratis dag-til-dag levering.

Du kan hoppe direkte i kategorier, såsom tøj, sko, herre eller dame, men du kan også bare kigge hvad der af produkter til den sportsgren du dyrker. Fitness, fodbold, løb, cykel eller noget helt femte. Her er mulighederne åben.

Sportmaster har meget tit super gode tilbud på træningstøj. Nogle weekender har de fx 25% på hele webshoppen, eller måske 20% eller 30% på helt specifikke kategorier. Det kan være en rigtig rigtig god idé, at følge med i deres nyhedsbrev, for her kan du være sikker og vist på, at du hører det før (de fleste) andre.

Hos Sportmaster kan du også altid gå på opdagelse i kategorien UDSALG, hvor der er altid er gode nedsatte varer.

Bliv medlem af Klub Sportmaster og få gode fordele når du handler

Når du skal handle hos Sportmaster.dk så husk lige at blive medlem af deres Klub Sportmaster først. Her får du nemlig nogle super gode fordele når du handler. Et par par stykker af fordelene som gør en forskel for dig,

  • Optjen bonus når du handler. Hvis du køber for min. 2.000 kr. på et år, så udløser det en bonus for dig (og husk nu at hele familien kan købe ind under det samme Klub Sportmaster.) – Du optjener i øvrigt både når du handler online samt i butikken – husk blot at vise dit kort.
  • Invitation til særlige tilbud og før udsalg. Her får du helt eksklusivt mulighed for at blive inviteret med til før udsalg, så du kan snuppe alle de gode tilbudsvarer før de andre 🙂
  • Gratis løbestilsanalyse. Kom ned i en af butikkerne og få lavet en gratis løbestilsanalyse.
  • Udvidet returret

Stadium

Stadium

Ligesom Sportmaster har Stadium også et kæmpe stort udvalg af billigt træningstøj. Stadium har lidt færre butikker, men til gengæld har de nogle meget store butikker, der ligger spredt rundt i de største byer. Og derudover, er der så Stadium.dk, som byder på mange tusinde sportsprodukter og sportstøj.

På Stadium.dk starter din søgning oppe i venstre hjørne via menuknappen. Herfra kan nemt vælge enten hvilken produktkategori du vil kigge i – eller du kan vælge hvilken sportsgren du er på jagt efter produkter til.

En af ulemperne på Stadium’s hjemmeside er, at du ikke kan finde en samlet kategori med alle tilbudsvarerne. Du kan altså ikke bare gå på jagt blandt alle Stadiums gode tilbud, for de ligger nemlig spredt ud over alle de andre produktkategorier. Det kan gøre, at det bliver lidt svært at danne det der samlede overblik, ligesom når vi fx læser tilbudsaviser eller bare kigger på fx Sportmasters tilbudssektion.

Selvom Stadium ikke har dette samlede overblik over tilbudsvarerne, så er det altså ikke ensbetydende med at de ikke har tilbud. Der er nemlig mange af dem, og en del af dem kan du danne dig overblik over via deres forside. Ellers skal du simpelthen bare i kategorierne og finde dem – og ellers kan det også helt klart anbefales at du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Stadium kører nemlig store kampagner fra tid til anden, og der er der altså virkelig gode muligheder for at få noget billigt træningstøj.

BilligSport24.dk

BilligSport24

BilligSport24.dk har måske ikke helt det samme udvalg som Sportmaster og Stadium. Til gengæld er det her du skal gå hen, hvis du går efter en ekstra god handel – men det måske er mindre vigtigt for dig, at udvalget er stort.

BilligSport24.dk har specialiseret sig i at give dig billige udstyr, tøj og sko til din sportsgren. Du vælger helt enkelt om du vil browse efter kategori eller om du vil se nærmere på en specifik sportsgren.

Stort set alle varer er nedsat i større eller mindre grad. Du sparer på alt. Derudover kan du i Outlet-markedet spare yderligere. Her bliver varerne nemlig ekstra nedsat. Og der er altid 100-vis af forskellige varer at vælge imellem til de nedsatte priser.

Et par andre gode råd når du skal finde billigt træningstøj

Et par ekstra tips i jagten på billigt træningstøj. Spids ørerne lidt ekstra, for her er der virkelig mulighed for at få nogle tips som kan hjælpe dig med at spare penge.

Kig efter udsalg – det betaler sig

Det er en gammel traver, ja jeg ved det. Men mange af os glemme er det alligevel. Hold godt øje med sportsbutikkerne og sports webshops ligeomkring juleaften og fremefter og så igen i slutningen af juli. Nogen gange bør du faktisk endda kigge lidt før.

Efterhånden som konkurrencen mellem webshops og butikker er blevet endnu større, så kæmper man efterhånden om hvem der kommer først med det der før hed Januar-udsalget og August-udsalget. Den tid er forbi!

Men der kan være stor forskel på, hvornår udsalget starter i den enkelte butik – så hold godt øje når tiden nærmer sig.

Rabatkoder kan være guld værd!

Der kan være mange penge at spare, hvis nogle af de butikker der handler med træningstøj giver rabatkoder. Rabatkoderne kan oftest findes via hjemmesider som eksempelvis rabatkortet.dk (se rabatkoder til Sportmaster her) eller også kan du få dem hvis du abonnerer på de enkelte webshops nyhedsbrev.

Især op imod julehandlen er det min erfaring, at der deles ekstra mange rabatkoder ud – så de forskellige webshops kan få en så stor del af julehandlen som overhovedet muligt.

Kig efter typiske dage, hvor der er open by night

På dage hvor der ofte er Open By Night ude omkring i handelsbyerne, der kan være rigtig gode penge at spare på dit træningstøj. Kig ned i butikkerne, hvor der er Open By Night eller kig alternativt også på butikkernes webshops, hvor tilbuddene også ofte er tilgængelig.

Det er særligt i forsommeren og sensommeren, at der ofte er Open By Night.