Morgenmad uden gluten er ikke længere svært at finde

En af de største bekymringer når man begynder at spise glutenfri kost er altid morgenmaden. For mange er morgenmaden lig med lækkert saftigt brød, de mange velkendte morgenmadsprodukter fra Kellog’s eller Nestlé eller måske bliver det til knækbrød.

Det skal ikke være nogen hemmelig. Der er gluten i det hele.

Men faktisk er der de seneste år kommet rigtig mange nye spændende glutenfrie produkter til. Det er blevet populært, at spise glutenfri i mange lande over hele verden – og det har selvfølgelig en afsmittende effekt på de fødevarer der bliver produceret. Så idag kan det både være lækkert og nemt, at spise glutenfri til morgenmad.

Er du til hurtig og nem morgenmad uden gluten?

Hos HelseHelse.dk kan du finde masser af gode morgenmadsprodukter, der minder om de traditionelle morgenmadsprodukter, hvor du egentlig bare skal tilsætte mælk. HelseHelse byder både på ChocoPops, Cornflakes, Gryn og meget andet.

Det behøver slet ikke være så kedeligt 🙂 – se bare nogle af produkterne her

Cereal Flakes 375gr glutenfri fra Doves FarmCornflakes "C" flakes glutenfri 375gr UrtekramFirkornsgrød Glutenfri økologisk 700gr.Mysli KICK hindbær glutenfri 375gr Semper

 

… og der er mange flere varianter.

Har du tid til tilberedning, så er der også masser af lækre opskrifter

Har du tid til tilbedring, så findes der selvfølgelig også masser af lækre alternativer til de traditionelle morgenmadsprodukter. Du kan bare masser af lækkert brød med glutenfri mel eller du kan måske finde god inspiration her på siden.