Er du ramt af hæmorider, så er du kommet til dette rette sted. Her kan du nemlig nemt og enkelt (og uden at få røde ører på apoteket) købe hæmeride creme – og endda finde det til at allerbilligste pris.

På FoodLife sammenligner vi nemlig priserne på en lang række forhandlere af hæmerode creme, og lige nedenfor her – der finder du udvalget af de billigste forhandlere. Du vælger selv, hvor du vil købe – og du kan gøre det i ro og mag, og så selvfølgelig kommer det frem i diskret emballage.

Køb hæmoride creme i håndkøb billigt her – sammenlign selv pris og køb

I oversigten kan du nemt og enkelt se, hvor meget produktet koster og hvor meget du så skal betale for fragt. Ofte så kan du få dit køb leveret uden beregning, hvis du sørger for at købe for lidt mere.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Med24 99,50 128,50 Læs mere

Klik på “Læs mere” for at se mere om produktet, og for at købe.

Hvad er hæmorider – og hvorfor kommer de?

Har du fået hæmorider, så har du fået en slags åreknuder, som der er placeret lige omkring endetarmens åbning. Hvis du har fået dem, så viser hæmoriderne sig ofte som smerter, og der kan eventuelt være kraftig blødning efter et toiletbesøg. Blødningen sker, hvis der går hul på nogle af disse blodkar.

Men frygt ikke. Hæmorider er faktisk ganske ufarlige, og de kræver som udgangspunkt kun behandling, såfremt de gør ondt.

Hvis hæmoriderne viser sig at være tilbagevendende eller at smerterne omkring endetarmen er tilbagevendende – så kan det altså være en anden årsag end hæmorider, og her er det derfor vigtigt at du søger læge.

En ting du skal være opmærksom på er, hvis du har mistanke om at din hæmoride kan være en indre hæmoride. Hvor ydre hæmorider (som beskrevet ovenfor) kan ses som små knuder, så kan indre hæmorider føles som en ubestemt udfyldning, selv efter toiletbesøg.

Hvis du får mistanke om, at du har en indre hæmoride, så bør du gå til egen læge.

Og hvorfor får man så disse hæmorider…

De kommer ved at dine blodkar udvider sig ved for stort tryk i bughulen. Det kan eksempelvis være, at at du ikke kan komme af med afføringen, og derfor presser ekstra hårdt. Eller at du løfter meget tunge ting. Så bruger du bugpressen – og dette kan være en af årsagerne.

Den helt klart hyppigste årsag til, at man får hæmorider, er da også forstoppelse, dernæst overvægt, tungt arbejde, siddende arbejde (for eksempel for chauffører) og så graviditet.

Hvordan behandler man hæmorider – skal man købe hæmoride creme?

Igen, som skrevet lige ovenfor, så er det vigtigt at der skelnes mellem hæmorider, der medfører smerte og hæmorider der ikke gør. For er dine hæmorider uden decideret smerte, så anbefales det som udgangspunkt ikke at de behandles.

Har du derimod smerter ved dine hæmorider og i endetarmens åbning, så anbefales det at du behandles. Det kan du gøre med en såkaldt hæmoride creme.

Her på siden anbefaler vi Hæmorex hæmoride creme til din behandling, og lige her nedenfor kan du se en nem og enkel prissammenlingning

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Med24 99,50 128,50 Læs mere