Nike Free er på kort tid blevet en af de mest foretrukne sko og elsket af mange for sin alsidighed. Skoene sikrer en naturlig afvikling af din gang eller dit løb og den unikke opbygning hjælper dig yderligere til at træne din fodmuskulatur. Desuden kan de bruges til både arbejde, løb og fritid.

De mest populære Nike Free modeller er Nike Free Run og Nike Free 5.0 som er blevet en decideret ny-klassiker.

Nike Free til herrer

Generelt adskiller herre- og damemodellerne fra Nike Free sig primært ved størrelsesspændet, bredden og farverne. Nike Free til herrer starter ved størrelse 38,5 og slutter ved størrelse 47,5.

De er derudover en smule bredere end damemodellerne og generelt mørkere i farvevalget for at matche den maskuline stil.

Nike Free til damer

De populære Nike Free til damer fås fra størrelse 35,5 til 42. De er for de fleste modellers vedkommende smallere og mere feminine i deres udtryk og farvevalg.

Har man en bred fod, kan en herremodel dog være et bedre valg. Der findes flere herremodeller, som i udtryk ligner Nike Free til damer. Nogle modeller er desuden unisex og fås således til både herrer og damer.

Tips til at finde Nike Free på tilbud

Nike Free kan umiddelbart synes dyre og selvom man får rigtig meget sko og god kvalitet for sine penge, er det alligevel at foretrække, hvis man kan finde et godt Nike Free tilbud. Her får du de 3 bedste tips til netop dét.

Vent til udsalg

Der er næsten altid udsalg online i én eller anden grad – især hvis du går efter modellerne fra tidligere kollektioner. Skoenes anvendelighed og funktioner er oftest de samme. Det er blot farvekombinationerne, der er anderledes.

Derudover er der traditionelt udsalg i januar inden forårets nye modeller kommer på hylderne og i juli inden efterårsnyhederne lander i butikkerne. Nogle butikker kører også midseason-sales imellem disse to tidspunkter. Disse ligger typisk i april og oktober.

Søg efter rabatkoder

Nogle gange kan du være heldig at finde rabatkoder. Til det formål er der forskellige websites samt sider på Facebook og Instagram, der specialiserer sig i netop det. Du kan også ofte finde gode rabatkoder på en af årets store shoppingdage, nemlig Black Friday, som altid falder sidste fredag i november.

Altid gode tilbud hos Sportmaster og Unisport

Derudover findes der en række faste forhandlere, der altid har udvalgte Nike Free tilbud. Det gælder blandt andre Sportmaster og Unisport, som ud over god service og udførlige størrelsesguides også har hurtig levering og lave fragtpriser.