Nupo er et slankepulver, der hjælper dig til vægttab hurtigt effekt.

Nupo er efterhånden udviklet som en række forskellige typer produkter, men fælles for dem alle er at de skal fungere som kost-erstatning. Hvad enten det så er pulver, barer, drikke eller andet – så indholder de vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Dem som din krop har behov for! Derudover er Nupo meget rig på proteiner og samtidig ekstrem lav på kalorier – og det sikrer dig en god mæthedsfornemmelse samtidig med at den lave kaloriemængde gør, at du nemmere kan tabe dig.

Nupo tilbud – Find billigt Nupo pulver lige her

Kommer du først i gang med Nupo, så kan det ende med at blive en ret betydelig post på månedsbudgettet. Heldigvis kan du fra tid til anden finde rigtige gode tilbud på Nupo produkterne, og derved har du mulighed for at spare mange penge.

KØB NUPO BILLIGT HOS MED24

Hvis du handler Nupo hos Med24.dk er der mange penge at spare. Her finder du nemlig altid lave priser, og bliver du medlem af deres kundeklub er der yderligere at spare.

Køb her

Og ellers, hvis du ikke ønsker at handle online – så er der også tit og ofte mulighed for, at du kan købe Nupo på tilbud i et af de større supermarkeder. Hold eventuelt øje med deres tilbudsaviser.

Nupo tilbud

Nupo produkterne – her får du overblikket

Er du også faret lidt vild i de mange forskellige Nupo produkter. Her får du det samlede overblik.

Nupo pulver

Nupo pulver – som egentlig hedder Nupo Diet – er det grundlæggende produkter i Nupo kuren. De erstatter din kost og sikrer dig derfor et (relativt) hurtigt og effektivt vægttab. Nupo kalder selv denne del af kuren for Very Low Calorie Diet.

Nupo pulveret fås både som shake og som suppe. Lige nu er der 5 forskellige smagsvarianter i shakes og 2 forskellige i suppe.

Protein bite

Protein bite er en nyhed fra Nupo. De fås i tre forskellige varianter, og er særligt lavet til sportsudøvere der har behov for lidt ekstra energi og protein.

Protein bite indeholder kun 134 kcal og hele 29% protein.

One meal – shakes og barer

Nupos One meal koncept er beregnet til at gøre det hele nemt for dig, når du skal erstatte 1 eller 2 daglige måltider med Nupo.

Disse One meal shakes og barer er nøje afmålt i forhold til proteiner, vitamier, mineraler og fibre. Der er lige præcis det i dem, som din krop har brug for i et enkelt måltid – og du behøver derfor ikke at bruge tid og remedier for at gøre dit Nupo måltid klar. Alt du skal gøre er at åbne og nyde.

Nupo pakker – her har du mulighed for få Nupo billigere og gøre et godt tilbud

Nupo har lavet en række forskellige pakker, hvor du får en række Nupo produkter samlet – og da det så er storkøb – har du mulighed for at gøre det lidt billigere. Det er en oplagt måde at få billigt Nupo – og ofte er der også ekstra tilbud på disse Nupo pakker.

Nupo pakkerne kunne eksempelvis bestå af alt hvad du skal bruge til 1 eller 2 ugers Nupo kur. Det kan også være en “on-the-go” pakke, der indeholder en række af One-meal produkterne.

Sådan virker Nupo

Nupo er en veldokumenteret kur til effektivt vægttab – og der forelægger 12 forskellige videnskabelige dokumentationer for kuren.

En stor del af kuren er det såkaldte VLCD koncept. Det betyder Very Low Calorie Diet og er faktisk selve grundstammen i Nupo kuren.

Nupo slankepulveret eller supperne er det som udgør Nupo Diet – og derfor de daglige 6 måltider, som din kost består af under Nupo kuren.

Du kan være ganske tryg under kuren fordi lovgivningen på området er relativ stram, og du er derfor sikret at du får de vitaminer og mineraler der er brug for. I henhold til lovgivningen må en VLCD kur dagligt maksimum indeholde ml 450-800 kcal.

Flere studier har desuden vist, at man ikke taber sig hurtigere selvom man indtager færre end 800 kalorier dagligt. Er du på Nupo kuren, så får du i gennemsnit ca 700 kcal fordelt på 6 måltider.

Du får på den måde holdt din blodsukkerbalance stabil ved jævnligt at indtage et nupo måltid – du får alle vitaminer, miniraler, fibre og protein som du krop har brug for.

Om Nupo

Nupo har rødder helt tilbage til 1981. Nupo er en sammentrækning af to centrale dele i kuren nemlig de engelske ord “Nutritional” og “Powder”.

 

Nupo blev dengang udviklet på Hvidovre Hospital i Danmark, af den ledende fedmeforsker Dr. Flemming Quaade i samarbejde med Oluf Mørch A/S.

Men Dr. Flemming Quaade var manden bag selve produktet, så var Oluf Mørch A/S med for at gøre produkterne kommcercielle og sørge for det salgsmæssige.

Siden dengang er produkterne i Nupo serien blevet test og godkendt – lige nu i over 50 kliniske dokumentationer. Det gør produkterne til de ældste og mest veldokumenterede i sin kategori.

Takket være Nupos høje effekt og sikre resultater, er Nupos VLCD-produkter godkendt af den danske fødevarestyrelse som en fuldkosterstatning. Det gør at du som forbruger kan erstatte hele dit daglige madindtag udelukkende med Nupo.

Tilbage til tilbuddene på Nupo – for det er jo det det handler om!

Nupo er som tidligere fortalt ret ofte på tilbud, hvor du kan finde billigt Nupo pulver. Kig dig derfor godt omkring når du skal handle stort ind, men som hovedregel kan du altid finde billigt Nupo pulver og Barer hos Med24, hvor de generelt har faste lave priser. Her får du desuden også fri fragt ved 599 kr. og som medlem i deres kundeklub får du en bonus på 5% af det du køber for.

Du kan finde de gode Nupo tilbud hos Med24 ved at klikke her

Et par vurderinger af Nupo fra deres Trustpilot side

 

Fremragende og smagfulde produkter!

Anmeldelse af Sebastian Froulund

De produkter, som jeg har prøvet fra NUPO, har bestemt ikke skuffet! Jeg har primært smagt deres barer og shakes, som har leveret en lækker smag – fx deres Protein Bite Chocolate bar. Man tror næsten, at det er en chokoladebar købt fra den lokale slikforretning, når man sætter tænderne i den første bid. Men i virkeligheden indeholder den 29% protein, fibre og næsten ingen kcal – en god snack mellem måltider, eller bare hvis den søde tand presser på 😉
Generelt set er de produkter, som jeg har prøvet, produkter der leverer en ernæringsrig tilføjelse til ens daglige måltider, og nemt erstatter ens træng til fx at hoppe i slikskålen.
Har man et mål om at tabe sig, blive mere “fit” eller simpelthen bare finde en erstatning til ens lettere usunde vaner, så synes jeg bestemt, at man skal give det et forsøg 🙂

Lækre produkter og hurtig levering!

Anmeldelse af Josephine Schmidt-Petersen

Jeg er hurtigt blevet fan af NUPO og tager mig gerne en bar eller to om dagen. Deres produkter er super lækre, og jeg har gang på gang oplevet hurtig levering!

Godt overblik

Anmeldelse af Michelle Stengaard Jepsen

Hurtigt levering med post Danmark, man kan købe alle nupo’s produkter på deres hjemmeside. Man kan få rabat og gode tilbud. De er debatforum og hjælp hvis man har spørgsmål om deres produkter eller om vægttab 🙂