Foodlife.dk er til dig, der vil leve en sundere livsstil. Foodlife handler om alt indenfor kost & motion, og hvordan du baner vejen for et bedre og mere sundt helbred.

Foodlife.dk er kompatibelt til alle moderne browsere, såsom Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox og Opera. Siden er desuden responsive, hvilket vil sig at den tilpasser sig den enhed du besøger siden fra.
Er det en desktop computer, som du besøger siden fra – så vises den fulde version af siden. Men er det i stedet en mobiltelefon eller smartphone, så tilpasses hjemmesidens design, således der vises en udgave som gør det lettere at læse og navigere fra denne enhed.

Til oprettelsen af FoodLife.dk er der brugt en rabatkode til UnoEuro, og dernæst er det UnoEuro der hoster sitet. Et webhotel fra UnoEuro er en forholdsvis billig løsning, og tilmed får du et webhotel af en rigtig høj kvalitet. UnoEuro er da også det webhotel, blandt de billige webhoteller der bliver anbefalet på e-c-s.dk.

Til DNS indstillinger er der anvendt Cloudflare, som både er sat op til caching og til at styre DNS og andre indstillinger.

Foodlife.dk kører på det populære CMS, der hedder WordPress. Faktisk er WordPress blandt verdens allermest populære systemer til hjemmesider. Det er brugt over hele verden, og udover at være Open Source så findes der også nærmest uanede muligheder i forhold til design og funktionalitet.